info@cultiva.hr   |   hr . en 

PRIVATNOST I KOLAČIĆI

Izjava o dužnosti informiranja

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je od posebne važnosti. Vaše podatke stoga obrađujemo isključivo na temelju zakonskih odredbi (GDPR, TKG 2003). U ovim informacijama o zaštiti podataka informiramo vas o najvažnijim aspektima obrade podataka u okviru naše web stranice.

Kontaktirajte nas

Ako nas kontaktirate putem obrasca na web stranici ili putem e-maila, podatke koje nam dostavite pohranit ćemo u svrhu obrade zahtjeva i u slučaju naknadnih pitanja. Ne prosljeđujemo te podatke bez vašeg pristanka.

CookiesWeb analiza

Naša web stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem krajnjem uređaju uz pomoć preglednika. Ne uzrokuju nikakvu štetu. Koristimo kolačiće kako bismo našu ponudu učinili prilagođenom korisnicima. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem krajnjem uređaju dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik pri vašem sljedećem posjetu. Ako to ne želite, možete postaviti svoj preglednik tako da vas obavještava o postavkama kolačića i to dopuštate samo u pojedinačnim slučajevima. Prilikom deaktivacije kolačića, funkcionalnost naše web stranice može biti ograničena.

Web analiza

.Naša web stranica koristi funkcije usluge web analize Google Analytics. Pružatelj je Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD. U tu svrhu koriste se kolačići koji omogućuju analizu korištenja web stranice od strane vaših korisnika. Tako generirane informacije prenose se na poslužitelj pružatelja usluga i tamo pohranjuju. To možete spriječiti postavljanjem preglednika tako da se kolačići ne spremaju.

IP-Anonimizacija 

Aktivirali smo funkciju IP anonimizacije na ovoj web stranici. To znači da Google skraćuje vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili u drugim državama ugovornicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru prije nego što se prenese u SAD. Samo u iznimnim slučajevima puna IP adresa će se prenijeti na Google poslužitelj u SAD-u i tamo skratiti. U ime operatera ovog web-mjesta, Google će koristiti ove informacije u svrhu procjene Vašeg korištenja web-mjesta, sastavljanja izvješća o aktivnostima na web-mjestu i pružanja drugih usluga u vezi s aktivnostima na web-mjestu i korištenju interneta operateru web-mjesta. IP adresa koju prenosi vaš preglednik kao dio usluge Google Analytics neće se spajati s drugim Googleovim podacima.

Browser Plugin 

Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u svom pregledniku, no imajte na umu da ako to učinite možda nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web stranice. Također možete spriječiti Google prikupljanje podataka koje generira kolačić i koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu) i obradu tih podataka od strane Googlea preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik dostupnog na sljedećoj poveznici: https ://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Demografske karakteristike u Google Analyticsa 

Ova web stranica koristi funkciju "demografske karakteristike" Google Analyticsa. To omogućuje generiranje izvješća koja sadrže izjave o dobi, spolu i interesima posjetitelja stranice. Ovi podaci dolaze iz oglašavanja temeljenog na interesu od Googlea, kao i podataka o posjetiteljima od trećih strana. Ovi se podaci ne mogu dodijeliti određenoj osobi. Ovu funkciju možete deaktivirati u bilo kojem trenutku putem postavki oglasa na svom Google računu ili općenito zabraniti prikupljanje vaših podataka od strane Google Analytics kao što je prikazano u točki "Prigovor na prikupljanje podataka".

Newsletter 

Imate mogućnost pretplate na naš newsletter putem naše web stranice. Za to nam je potrebna vaša e-mail adresa, ime, prezime i vaša izjava da pristajete na primanje newslettera. Kako bismo vam pružili ciljane informacije, također prikupljamo i obrađujemo dobrovoljne podatke o područjima interesa, adresi, rođendanu i drugim poljima. Čim se registrirate za newsletter, poslat ćemo vam potvrdni e-mail s poveznicom za potvrdu vaše registracije.

 Svoju pretplatu na newsletter možete otkazati u bilo kojem trenutku ispunjavanjem sljedećeg obrasca: Otkaži pretplatu na newsletter Nakon toga odmah ćemo izbrisati vaše podatke u vezi s slanjem newslettera.

Google Maps 

Integriramo karte usluge "Google Maps" pružatelja Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD. Obrađeni podaci mogu uključivati ​​posebice IP adrese i podatke o lokaciji korisnika, koji se međutim ne prikupljaju bez njihovog pristanka (obično se izvršava u sklopu postavki njihovih mobilnih uređaja). Podaci se mogu obrađivati ​​u SAD-u. Pravila o privatnosti: https://www.google.com/policies/privacy/, Isključivanje: https://adssettings.google.com/authenticated.

YouTube 

Naša web stranica koristi dodatke sa stranice YouTube kojom upravlja Google. Operater stranica je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, SAD. Kada posjetite neku od naših stranica opremljenih YouTube dodatkom, uspostavlja se veza s YouTube poslužiteljima. Ovo YouTube poslužitelju govori koju ste od naših stranica posjetili. Ako ste prijavljeni na svoj YouTube račun, omogućujete YouTubeu da vaše ponašanje tijekom pretraživanja izravno dodijeli vašem osobnom profilu. To možete spriječiti tako da se odjavite sa svog YouTube računa. Za više informacija o rukovanju korisničkim podacima, pogledajte pravila o privatnosti usluge YouTube na: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Vaša prava 

Općenito imate pravo na informacije, ispravak, brisanje, ograničenje, prenosivost podataka, opoziv i prigovor. Ako smatrate da obrada vaših podataka krši zakon o zaštiti podataka ili su vaša prava na zaštitu podataka na neki drugi način povrijeđena, možete se žaliti nadzornom tijelu. U Austriji je to tijelo za zaštitu podataka.

KONTAKT

 

Blues Enterprises d.o.o.
WESPA Spaces  

Zavrtnica 17
10 000 Zagreb


info@cultiva.hr

 


CULTIVA ZAGREB

Međunarodna izložba kanabisa u centru Zagreba. Više od 50 izlagača iz Hrvatske i inozemstva predstavlja najnovije trendove na tržištu konoplje.

LOKACIJA

HALA 
Slavonska avenija 3b
10000 Zagreb
Croatia  

KONTAKT

info@cultiva.hr
Phone  +385 95 2 420 420  

INFORMACIJA