info@cultiva.hr   |   hr . en 

DOBRO DOŠLI NA PRVI CANNABIS EXPO U HRVATSKOJ

Međunarodna izložba kanabisa!
Uz GLAZBENI FESTIVAL i bogati zabavni program!

CULTIVA ZAGREB se odgađa za iduću godinu zbog popunjenosti kapaciteta i nastale gospodarske situacije.

Riječ je o prvoj trgovačkoj izložbi kanabisa u Hrvatskoj. Uz izložbu u zatvorenom, glazbeni festival održat će se na vanjskom prostoru.

Ovaj uzbudljivi događaj posjetiteljima pruža priliku da istraže i nauče više o mnogim upotrebama i prednostima konoplje. Od uzgoja i žetve do proizvodnje i prodaje, ovaj sajam savršeno je mjesto za potpuno upoznavanje s  konopljom.  Posjetitelji će imati priliku učiti od stručnjaka iz industrije, umrežiti se s vodećim proizvođačima i distributerima konoplje te istražiti najnovije proizvode i inovacije u industriji kanabisa. Pridružite nam se na danu obrazovanja, inspiracije i umrežavanja dok slavimo nevjerovatnu moć konoplje.

DOŽIVITE ČUDO KONOPLJE

IZLAGAČI IZ CIJELOG SVIJETA

Na CULTIVA ZAGREB svoje proizvode i inovacije predstavlja više od 40 izlagača iz cijelog svijeta. Od proizvoda od konoplje svih vrsta do CBD-a, potrepština za vrt i pribora za pušenje - pronaći ćete sve o konoplji.

UĐITE U SVEMIR KONOPLJE

 Vrhunac ovogodišnje izložbe upravo je svijet konoplje. Ovdje se možete upoznati s poviješću, uzgojem, preradom i korištenjem konoplje. Od sjemena do proizvoda, svijet konoplje na CULTIVA ZAGREB interaktivno prikazuje potencijal čudotvorne biljke konoplje.

UŽIVAJTE U GLAZBENOM FESTIVALU

Poziv svim ljubiteljima glazbe! Dođite i pridružite nam se na glazbenom festivalu uz pregršt raznolikih melodija i dobrih vibracija. Ovaj događaj koji se održava izvan HALA-e savršen je način da uživate u nekima od svojih omiljenih izvođača i otkrijete nove. Kamioni hrane i prodavači prodavat će razne ukusne poslastice, stoga dođite gladni i spremni uživati ​​u danu ispunjenom zabavom.

ŠTO SVE MOŽE KONOPLJA 

Konoplja je stara biljka koja se diljem svijeta uzgaja tisućama godina. Najveći multitalent u biljnom svijetu može učiniti čak i više od prerade za hranu, ulje, lijekove, odjeću, papir i građevinski materijal. Zapravo, konoplja je također jedna od najodrživijih biljaka. Uvjerite se sami i svratite na CULTIVA ZAGREB!

KOZMETIKA

TEKSTIL

UZGOJ

HRANA

GRAĐEVINSKI MATERIJAL

KUĆNI LJUBIMCI

ZAKONSKA

 REGULACIJA

VAPE

KULINARSTVO

 

Naši sponzori

Naši medijski partneri

 CULTIVA ZAGREB 2023

ACHTUNG!

Für Besucher gilt seit heute 19. November folgende Regel:
2G UND FFP2-MASKE

CULTIVA ZAGREB

Međunarodna izložba kanabisa u centru Zagreba. Više od 50 izlagača iz Hrvatske i inozemstva predstavlja najnovije trendove na tržištu konoplje.

LOKACIJA

HALA 
Slavonska avenija 3b
10000 Zagreb
Croatia  

KONTAKT

info@cultiva.hr
Phone  +385 95 2 420 420  

INFORMACIJA